Čudež pozornosti

Čudež pozornosti - Thich Nhat Hanh | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thich Nhat Hanh
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Čudež pozornosti.pdf
ISBN
5780708370587

OPIS

Zavestno, osredotočeno dihanje je ključ do enosti telesa in uma. Ne prizadevajte si nadzorovati dihanja, preprosto bodite pozorni na to, kako vam zrak zmeraj znova polni pljuča in odteka iz njih.Pozornost, namenjena dihanju, človeka notranje umiri in mu pomaga zbrano opravljati vsakdanja opravila, kot da so meditacija o smislu bivanja.• Notranji mir je usklajenost telesa in duha pri vsakem opravilu.• Umetnost življenja je pozorno bivanje v sedanjosti.• Resnično živi le, kdor se zaveda vsakega trenutka

Bolečina se je preselila v vrat, potem je spet našla točke v hrbtu, potem je bila mirujoča in nedejavna ob gibanju, potem je neki dan spet usekala pod eno lopatico, spet naslednji pod drugo. Potem je mirovala, jaz sem skakljala, plesala, potem se je vrnila Čudež bioidentičnih hormonov; Michael E.

Uvod v meditacijsko prakso. Thich Nhat Hanh.

POVEZANE KNJIGE