CSI: Na kraju zločina. Kaj vse se je zgodilo za kulisami

CSI: Na kraju zločina. Kaj vse se je zgodilo za kulisami - Greg Cox | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Greg Cox
DIMENZIJA
12,66 MB
IME DATOTEKE
CSI: Na kraju zločina. Kaj vse se je zgodilo za kulisami.pdf
ISBN
7265017554279

OPIS

Kaj vse se lahko zgodi, če resničnostni televizijski šov postane preveč resničen?Nedolžna šala na odru se konča po najbolj tragičnem scenariju: z mrtvecem in odpovedjo oddaje za nedoločen čas. Bolj ko se ekipa forenzikov poglablja v primer, več je vprašanj, a nobenega odgovora. Je bil dogodek res zgolj posledica človeške malomarnosti ali nepazljivosti, ali pa je nekdo po vnaprej pripravljenem »scenariju«izkoristil sceno za maščevanje in umor?

Daisy Wick.....IMDb ocena: 6.7/10 ... Na kraju zločina: Kiber zločini, 2015.

: Kaj vse se je zgodilo za kulisami po uspešni televizijski seriji: 2. Na kraju zločina - knjige. Marsikdo izmed obiskovalcev bloga je najbrž že slišal za serijo CSI, ki govori o delu forenzikov, najbrž pa je med vami tudi veliko tistih, ...

POVEZANE KNJIGE