Vse, kar potrebuješ, je ljubezen

Vse, kar potrebuješ, je ljubezen Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,86 MB
IME DATOTEKE
Vse, kar potrebuješ, je ljubezen.pdf
ISBN
6881879132076

OPIS

Ljubezen je neustavljiva želja, da bi bili neustavljivo zaželeni.Robert FrostBESEDE IZ SRCAZA ZALJUBLJENA SRCAKo je John Lennon leta 1967 napisal, da je »vse, kar potrebuješ, ljubezen«, je bil gotovo tudi sam zaljubljen.Ljubezen je dar, ljubezen je vznemirjenje, ljubezen je čudovita, ljubezen poganja svet! Zakaj je ne bi nekaj podarili tudi mi?V tej knjižici je toliko izrekov o ljubezni, da jo boste takoj začutili vsi, ki jih boste prebirali in komu povedali.

Po njeni zaslugi se zborček iz nastopa v nastop povečuje in izboljšuje. Vse, kar potrebuješ, je ljubezen Predstavitev nekaterih najlepše prenovljenih kraških domačij. Janez in Nataša Koželj sta si tradicionalno kamnito hišo v idilični kraški vasici Nadrožica kupila pred več kot desetletjem in jo nato počasi in s premislekom prenovila.

A na žalost je to sin njene stranke, Will Abbott, ki odločno nasprotujee temu, da bi se njihova družinska trgovina širila s pomočjo spletne strani in s tem izgubila pridih domačnosti. Ljubezen je vse, kar potrebuješ je romantična komedija oskarjeve nagrajenke Susanne Bier, ki je skupaj z Andersom Thomasom Jensenom prevzela tudi vlogo scenaristke. Film z igralcema Pierceom Brosnanom in Trine Dyrholm je prisrčna, zabavna in spodbudna zgodba, ki sporoča, da se neka življenjska epizoda lahko v trenutku, ko že mislimo, da je končana, pravzaprav šele prične. Vse, kar potrebuješ, je ljubezen! Dogodki za Samske .

POVEZANE KNJIGE