Varnost

Varnost - Tomaž Kosmač | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Kosmač
DIMENZIJA
8,77 MB
IME DATOTEKE
Varnost.pdf
ISBN
5944439595092

OPIS

V romanu Varnost nas Tomaž Kosmač in njegov avtobiografsko obarvani glavni junak popeljeta v svet prvih delovnih izkušenj mladega fanta, ki se odloči, da bo maturo in zagotovljeno birokratsko službo menjal za bohemsko ždenje v vratarnici, pod sojem tranzistorja, s steklenico v predalu in pisalnim strojem na mizi. Tako kot je brezciljno delo v službi, je brezciljno življenje proletarskih junakov, ki ga presvetlijo večdnevna popivanja in absurd alkoholizma. Duhovite, groteskne zgodbe iz socialnega dna, križane z vero, da presežno vendarle obstaja, pa čeprav se prikaže le na dnu stekelnice bevande. Gostol–Mercator –Zidgrad–Kolektor–Rudnik živega srebra–IMP– Avtoprevoz–Zdravstveni dom–Gostol, za bridki konec pa še Čipka in MIP. Skupaj s podjetji od koder zapovstjo naženejo glavnega junaka, se vrstijo zgodbe o tem, kako je mogoče doživeti poraz tudi v navidez preprosti disciplini sedenja.

Na slovenskem tržišču samostojno deluje od leta 1991, ko se je v skladu z novo zakonodajo organizirala kot podjetje v družbeni lasti in nato v letu 1995 kot delniška družba... Aktiva varovanje d.d., družba z večletno tradicijo vabi v svoj kolektiv nove sodelavce na področju varovanja. Osnovna usmeritev družbe je kakovostno opravljanje storitev, zadovoljstvo naših naročnikov ter graditev partnerskega odnosa z vsemi udeleženimi. Zgradimo varno in zdravo delovno okolje vaših zaposlenih ABC Varnost d.o.o.

Temu primerno se tudi spreminja vloga ljudi, ki v organizacijah skrbijo za informacijsko varnost. Vedno več »direktorjev za informacijsko varnost« dobiva strateško vlogo pri formiranju varnostnih politik podjetja. Požarna varnost.

POVEZANE KNJIGE