Varnost

Varnost - Tomaž Kosmač | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Kosmač
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Varnost.pdf
ISBN
9685347253333

OPIS

V romanu Varnost nas Tomaž Kosmač in njegov avtobiografsko obarvani glavni junak popeljeta v svet prvih delovnih izkušenj mladega fanta, ki se odloči, da bo maturo in zagotovljeno birokratsko službo menjal za bohemsko ždenje v vratarnici, pod sojem tranzistorja, s steklenico v predalu in pisalnim strojem na mizi. Tako kot je brezciljno delo v službi, je brezciljno življenje proletarskih junakov, ki ga presvetlijo večdnevna popivanja in absurd alkoholizma. Duhovite, groteskne zgodbe iz socialnega dna, križane z vero, da presežno vendarle obstaja, pa čeprav se prikaže le na dnu stekelnice bevande. Gostol–Mercator –Zidgrad–Kolektor–Rudnik živega srebra–IMP– Avtoprevoz–Zdravstveni dom–Gostol, za bridki konec pa še Čipka in MIP. Skupaj s podjetji od koder zapovstjo naženejo glavnega junaka, se vrstijo zgodbe o tem, kako je mogoče doživeti poraz tudi v navidez preprosti disciplini sedenja.

Požarna varnost je izjemno pomemben dejavnik v delovnem procesu. Zato ste kot delodajalec po zakonu dolžni zagotavljati požarno varnost objekta in usposobljenost zaposlenih za varstvo pred požarom. Varnost na internetu.

Požar je ena od hujših nezgod, ki se lahko pripeti v podjetju. Da bi možnost nastanka požara zmanjšali na najnižjo možno raven, je potrebno področje požarne varnosti urediti v skladu z zahtevami zakonodaje.

POVEZANE KNJIGE