Tisoč in ena noč

Tisoč in ena noč Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,57 MB
IME DATOTEKE
Tisoč in ena noč.pdf
ISBN
3865073523690

OPIS

Šeherezada je pripovedovala sultanu 1001 zgodbo. Zgodbe, ki si jih lahko preberete v naši knjigi, so krajše in namenjene mlajšim otrokom. Knjigo krasijo čudovite ilustracije. Naslovi zgodb v knjigi:ŠeherezadaTrgovec in duhDva črna psaSkleda granatnih jabolkNevoščljivost in zavistZgodba o AminiMornar SindbadKazimovi copatiPrebujeni zaspanecAladin in čudežna svetilkaZgodba o kalifu Harunu al Rašidu in lažnem kalifuVrvar HasanAli Baba in štirideset razbojnikovAli Kogia, trgovec v BagdaduZačarani konjTrije zaljubljeni princiAhmed in vila Pari BanuLeni AliČarobna riba

Tisoč in ena zgodba Svet, ki s svojo vzhodnjaško erotiko, brutalnostjo, duhovitostjo, poetiko in fantastiko buri domišljijo. Vsaka knjiga ima svojo moč, kaj šele Tisoč in ena noč. Knjiga Tisoč in ena noč je samosvoj svet; nevsakdanji, nenavaden, neobičajen.

Te prihajajo iz mnogih virov, in se ne preverjajo. Bodite opozorjeni. Prikaz strani 1.

POVEZANE KNJIGE