Štiri igre

Štiri igre - Mateja Perpar | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mateja Perpar
DIMENZIJA
12,20 MB
IME DATOTEKE
Štiri igre.pdf
ISBN
2773087229073

OPIS

Poleg štirih iger knjiga vsebuje Pogovor z avtorico in spremno besedo z naslovom Vrnitev zapeljivega, ki jo je napisal Matej Juh.\'Mateja Perpar se s svojimi igrami vrača k izvorom. V njih presenetljivo sveže obudi nekdanji,skoraj pozabljeni, neposredni odnos do življenja, ne da bi pri tem obšla ali prezrla pomembnejše,čisto tehnične inovacije, ki jih je naplavil dramski tok na svoji razvojni poti.\'Matej Juh, iz spremne besede\'Vas lahko zapeljem? Mateje Perpar je izredno subtilna, krhka in inteligentno dvoumna dramska skica.Vredna branja, razmisleka – in uprizarjanja.\'Matjaž Zupančič\'Mateja Perpar obvlada strukturo dramskega dialoga, poigrava se z njenimi skritimi možnostmi,razkriva zadrege, ki so v ljudeh, a se prelivajo v njihove besede. To je parada besednih situacij,ki se oblikujejo kot iskanje smisla v nesmislu, veselja v žalosti, drznosti v plahosti in robatosti v nežnosti.\'dr. Denis Poniž\'Vas lahko zapeljem? zapeljuje nežno in počasi, a temeljito. Humorno (ker je pametna punca) in občutljivo(ker se zna zaljubit) žensko pisanje o življenju z moškimi.\'Katja Pegan

Ustvarite spomine, ki bodo trajali večno. Otrok v naravi / FOTO: Profimedia.

Pariz, 30.09.2020, 16:59 | Posodobljeno pred 5 meseci igre štiri v vrsto Igre multiplayer Zabavne igre Igre za otroke Miselne igre Družabne igre Glasovanje, komentar, dodaj med priljubljene in urejanje igre Štiri v vrsto 1 0 0 0 Štiri super zabavne igre za otroke. N.

POVEZANE KNJIGE