Skrivnost stoletnega vetra

Skrivnost stoletnega vetra - Žiga X. Gombač | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žiga X. Gombač
DIMENZIJA
9,21 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost stoletnega vetra.pdf
ISBN
4465184138659

OPIS

Knjiga Skrivnost stoletnega vetra je četrti del dogodivščin sedmošolca Lina. Prvi del je bil Jastrebov let, drugi Polnočna zajeda, tretji pa Risova bratovščina. Lin tokrat odkriva davno izginulo antično mesto Norik in dve čudežni zapestnici. Spet je na sledi pokvarjeni druščini, barabinom, ki se izdajajo za ugledne arheologe, a so v resnici zakrknjeni zločinci. Roman Skrivnost stoletnega vetra bo imel drugo leto svoje nadaljevanje, ki bo hkrati končno Gombačevo delo o mladeniču Linu in njegovih prijateljih Kompanjonih.Zgodba je za razliko od prvih treh bolj fantastična. Prepletata se dve časovni obdobji(antika in današnji čas) ter različne dimenzije.Glavna vez vseh književnih junakov, njihovih časovnih in drugih preskokov pa sta nenavadni zlati zapestnici.

- El. knjiga: 61: 61,00 61,00 (? str.) 61,00 27: 253303552: Štrk Viki odkrije pogum.

Spet je na sledi pokvarjeni druščini, barabinom, ki se izdajajo za ugledne arheologe, a so v resnici zakrknjeni zločinci. Get this from a library! Skrivnost stoletnega vetra. [Žiga Gombač] -- Skrivnost stoletnega vetra opisuje novo dogodivščino sedmošolca Lina, ki tokrat odkriva davno izginulo antično mesto Norik in dve čudežni zapestnici.

POVEZANE KNJIGE