Se lahko igram s tabo

Se lahko igram s tabo - Katja Reider | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Katja Reider
DIMENZIJA
12,99 MB
IME DATOTEKE
Se lahko igram s tabo.pdf
ISBN
7253146936559

OPIS

Zgodba govori o treh prašičkih, ki so se dogovorili, da se ne bodo igrali z nikomer razen drug z drugim. Ko vsak od njih spozna prijatelja, ki mu je všeč, se boji povedati ostalim dvema. In ko dobi eden od njih vabilo na zabavo, nihče ne upa priznati, da je vabilo morda zanj, vsi pa si tega potihem želijo. Na glas se sicer strinjajo, da na zabavo tako ali tako ne bodo šli. Ampak ... prašički se srečajo na zabavi in ugotovijo, da so bili smešni, ker se niso hoteli igrati še s kom drugim, saj je vendar prijateljstvo tako lepo deliti.

Publisher. Obzorja. https://gaming.si/meet/LINKS: Instagram: https://www.instagram.com/juretrsanblond/ Twitter: https://twitter.com/JureTrsanBlond Snapchat: jure2323Hočeš gaming... Ansambel Topliška pomlad se je s to polko predstavila na Ptujskem festivalu.

Barbara Gregorič Gorenc: STRAŠNE PESMI. Katja Reider: SE LAHKO IGRAM S TABO.

POVEZANE KNJIGE