Retorika

Retorika - Aristoteles | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aristoteles
DIMENZIJA
8,22 MB
IME DATOTEKE
Retorika.pdf
ISBN
7909582905235

OPIS

Poldrugo desetletje je potoval v našo deželo, slednjič pa je zadišalo po Gutenbergovem znoju.V enake črke je zrl modrec, ko jih je ustvarjal, dobili smo sveto čtivo - Retoriko v zenicah filozofije.

Novost za podjetja je »paket« retoričnih, komunikacijskih in/ali pogajalskih znanj, v katerem smo združili. poslovno komuniciranje s Tatjano Zidar Gale (delavnica je v slovenščini) in Lingulino specializirano delavnico v angleščini, s katero »izpilimo« želene veščine tudi v tujem jeziku. Rhetoric (/ ˈ r ɛ t ə r ɪ k /) is the art of persuasion, which along with grammar and logic (or dialectic - see Martianus Capella), is one of the three ancient arts of discourse.Rhetoric aims to study the capacities of writers or speakers needed to inform, persuade, or motivate particular audiences in specific situations.

Prosim napišite in oddajte čimprej, drugače boste neocenjeni. 16Mar2021Od 17.00 do 21.00GNEZDO - center sonaravne gradnje (konferenčna soba)Štula 10, LjubljanaS pomočjo seminarja SR(E)ČNA RETORIKA boste vaše govore, predstavitve in komunikacijo z ljudmi znali izpeljati bolj sproščeno, z veliko mero navdušenja in veselja. Po eni strani se bomo učili kako biti srčen (so)govornik, po drugi strani pa bomo preko retoričnih spretnosti v svoje ... Welcome to your beautiful Memories! RETRORIKA is well manually drawn based on Google's Material Design Guideline with vintage palette will change your device to be more beautiful! *This is not standalone app! You need a compatible launcher (read bellow) to use this app! If your launcher is not mentioned in this description don't even think to purchase! Zgodbe ljudi, ki so se znašli v stiski Pisala nam je ga.

POVEZANE KNJIGE