Priročnik za punce. Počitnice

Priročnik za punce. Počitnice Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
Priročnik za punce. Počitnice.pdf
ISBN
2233062811226

OPIS

Komplet vsebuje:• priročnik• dnevnik »Moji spomini«• razglednice• zapestnice silly bandzV tem počitniškem kompletu boš našla nasvete kako preživeti enkratno poletje in se neizmerno zabavati.Kompletu je priložen popoln priročnik za počitnice na morju, v planinah in na deželi. Zanimive dejavnosti ti bodo popestrile počitnice, s kvizi pa boš lahko preverila svoje znanje.Lili ti bo svetovala, kako biti na svojih potepanjih vedno privlačna. Eka ti bo povedala marsikaj o življenju živali. Z Marjetko boš spoznala vse skrivnosti morja in planin. Ingrid pa nikoli ne zmanjka idej, če je treba kam splezati, odpluti ali celo kaj popraviti.V dnevnik lahko zapišeš karkoli želiš. Zapisuj si vse, kar se ti zgodi na potovanju. Opiši, kaj ti je bilo poleti najbolj všeč. Prilepi fotografije in spominčke ter tako ohrani najlepše počitniške spomine.Kompletu je priloženih tudi 10 razglednic, ki jih lahko pošlješ svojim prijateljem ter 12 zapestnic silly bandz, katerih pa tako ali tako ni nikoli preveč.

... Kompletu je priložen popoln priročnik za počitnice na morju, v planinah in na deželi.

Lili ti bo svetovala, kako biti na svojih potepanjih vedno privlačna. Eka ti bo povedala marsikaj o življenju živali. Priročnik za punce: Počitnice.

POVEZANE KNJIGE