Prepovedane barve

Prepovedane barve - Jukio Mišima | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jukio Mišima
DIMENZIJA
4,1 MB
IME DATOTEKE
Prepovedane barve.pdf
ISBN
5534965096704

OPIS

V prestolnici so dovolili le uporabo svetlih barv v spektru sivih in različnih zemeljskih barv. V občini Dobrepolje so tudi uredili merila in pogoje za posege v prostor, pri izbiri barve fasade pa je ... 10 načinov, kako dodati barve v kopalnico Nevtralni odtenki so priljubljena izbira za kopalnice, vendar to ne pomeni, da so druge barve prepovedane.

Izvirni greh arhitekture je viden že ob vstopu v lokal. Gostje so namreč s hrbtom obrnjeni proti oknu in gledajo v prazno steno biserne rosé barve, nanesene v starodavni tehniki spatolato, ki so jo razvili v okolici Benetk."Prepovedane stvari so vedno najslajše," pravi arhitekt Andrej Mercina (Trije arhitekti). Prodajali prepovedane droge in zdravila.

POVEZANE KNJIGE