Pater Pij

Pater Pij - Lorenzo Da Fara | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lorenzo Da Fara
DIMENZIJA
11,45 MB
IME DATOTEKE
Pater Pij.pdf
ISBN
1837826623707

OPIS

To je že tretja knjiga o p. Piju, ki smo jo izdali pri Ognjišču. Vsaka na svoj način osvetljuje življenje tega priljubljenega svetnika.Prva, Pater Pij, opisuje svetnikovo življenje, druga, Na nebeškem pragu, predstavlja njegovo življenje z opisom svetnikovih kreposti.Najnovejša, Pater Pij - sveti, ponižni in ljubljeni, je strnjen opis njegovega življenja, opis kraja San Giovanni Rotondo, kjer je svetnik najdlje živel, obenem pa opisuje tudi dogodke, povezane z osebnostjo p. Pija, ki so se godili po njegovi smrti.

Ljudje so ga imeli za nekoga v svoji sredi. Romanje k patru Piju, na goro Svetega Mihaela, in Loreto. Trajanje potovanja: 4 DNI avtobus Lepo vabljeni na romanje v San Giovanni Rotondo, romarski kraj v Italiji, kjer je živel pater Pij, ki je bil znan po stigmah in ga je papež Janez Pavel II razglasil za svetnika.Obiskali bomo še Angelsko goro, kjer se je prikazoval nadangel Mihael in Loreto, kjer je nazareška hišica, v kateri je ... Pater Pij (1887-1968), redovnik manjših bratov kapucinov, je ena najbolj znanih osebnosti dvajsetega stoletja.

Misli sv. patra Pija za vsak dan Pater Pij, njegovo življenje in karizme .

POVEZANE KNJIGE