Paradižnika ne bom nikoli niti poskusila

Paradižnika ne bom nikoli niti poskusila - Lauren Child | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lauren Child
DIMENZIJA
9,55 MB
IME DATOTEKE
Paradižnika ne bom nikoli niti poskusila.pdf
ISBN
4561621353068

OPIS

Lola je bila odločena, da ne bo nikoli jedla graha, korenja, krompirja, gob, špagetov ali jajc, niti klobas. Ne mara niti cvetače, zelja, fižola, niti banan ali pomaranč.In absolutno ne bo nikoli niti pokusila paradižnika.A Čarli je z domišljijo omajal njeno odločitev. In Loli so oranžne palčke z Jupitra in zelene kaplje iz Zelene doline še kako teknile.Kot v risanki Čarli in Lola. Zanimivo in z domišljijo nad zelenjavo, ki jo marsikateri otrok ne mara.

Sprijazniti se s kruto realnostjo ni bilo lahko, je zapisala. Se spominjate filma Ocvrti zeleni paradižniki (Fried Green Tomatoes)? Leta 1991 so ga posneli po romanu ameriške pisateljice Fannie Flagg. Meni je ostal v spominu predvsem po tem, da so jih tam cvrli v ponvi v vročem olju.

Letos je mesec in pol na roke plel 55 arov zasajenega česna. »Tudi insekticidov ne uporabljam, ne vem pa še, kaj bom storil prihodnje leto, glede na letošnji izpad pridelka.

POVEZANE KNJIGE