Oprostite, vaše življenje ne obstaja

Oprostite, vaše življenje ne obstaja - Dušan Dim | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Dušan Dim
Oprostite, vaše življenje ne obstaja.pdf
9632011024035

Čas po Dogodku. Zgodovina je ustavljena in skrbno arhivirana - na voljo za uporabo. Svet, v katerem je tehnologija človekov najboljši prijatelj. Dobesedno. Televizija, procesorji in kartice so vgrajeni pod kožo. Dobra novica za vse, ki izgubljajo bančne kartice? Drži. Še več: dobra novica za vse, ki želijo živeti večno. Toda precej slabša novica za tistega, ki želi zadržati skrivnost. Na primer za nepoboljšljivega Elvisovega častilca, ki ga sredi noči prebudi klic ženske ... izklopljene ženske. Neveljavne ženske. Znanstvena fantastika ali resnična zgodba?

Zavedamo se namreč, da je vaš dom vaše življenje in pri Ne boste verjeli, ampak na spletu obstaja ogromno baz podatkov, iz katerih lahko pridete do ogromno znanja. Vedno več, se na spletu pojavljajo platforme, ki vam praktično zastonj ali za majhne zneske ponujajo tečaje, izobraževanja in vse si lahko ogledate iz svojega kavča ali pisarniškega stola. Ker je zavrnil ponudbo italijanske zveze, Andrea Massi tekme svetovnega prvenstva v alpskem smučanju še tretjič zapored spremlja brez poklicnih zadolžitev.

Dobesedno. Vsi člani skupnosti imajo televizijo ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Znanstvenofantastični roman > Oprostite, vaše življenje ne obstaja Oprostite, vaše življenje ne obstaja Dušan Dim.