Miši

Miši - Gordon Reece | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gordon Reece
DIMENZIJA
6,73 MB
IME DATOTEKE
Miši.pdf
ISBN
7102847718391

OPIS

Ko Shelley skorajda umre v napadu nekdanjih prijateljic, ki nad njo dolgo izvajajo psihično in fizično nasilje, se s sveže ločeno mamo preselita v hišico na deželi. Tam zaživita skromno, a idilično življenje. Shelley poučujejo učitelji na domu, z mamo si privoščita mirne večere. Na noč pred njenim šestnajstim rojstnim dnevom pa ju obišče vlomilec. Mama se mu ne upira, izroči mu tisto malo kar ima vrednega. Ko pa Shelley zagleda, da odhaja z njenim rojstnodnevnim darilom, se v njej nekaj zlomi. Z nožem steče za vlomilcem ...Sledijo dogodki, ki tako Shelley kot njeno mamo spremenijo iz \'miši\', nesposobni konfrontacije, v povsem drugačni osebi, osebi, ki storita tisto, kar si malo pred tem niti predstavljati nista mogli.

napajanje ... Za preganjanje miši potrebujemo moko, mavec in mačko (zaželeno). Žlico moke in žlico mavca zmešamo na krožničku, lepo poravnamo, in postavimo na mesto, kjer pričakujemo miši.

Kupite ga lahko v najbližji trgovini s kmetijsko opremo. Miši is a village in the municipality of Livno in Canton 10 of the Federation of Bosnia and Herzegovina in Bosnia and Herzegovina.In the 1991 census, it had a population of 919 inhabitants, a majority of whom are Croats. Glodalci - ste ljubitelj živali? Si želite imeti doma miško ali hrčka? Oglejte si ponudbo glodalcev na Bolha.com in izbirajte med različnimi hrčki, miškami, dihurji in morskimi prašički. Shawn Woods je moški, ki na svojem Youtube kanalu objavlja video posnetke, pri katerih kaže preproste pasti za miši, v katere se živali ulovijo žive. Tokrat je na spletu delil video posnetek, v katerem je predstavil najbolj preprosto past za miši.

POVEZANE KNJIGE