Mama, kdo sem jaz?

Mama, kdo sem jaz? - Marianne Valentine | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marianne Valentine
DIMENZIJA
12,46 MB
IME DATOTEKE
Mama, kdo sem jaz?.pdf
ISBN
3067572387299

OPIS

Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ... Kdo je oseba, ki jo gleda? Ali je slikar? Pek? Lovec?

Moje ime je postalo mama, mama, mama. Zjutraj je prva misel kaj bo jedel ON, kaj bo oblekel ON, kaj … Izvedel sem, da ima brata in sestro.

Prepričana sem, da te s tem želi nekako zaščititi in da tako ravna zato, ker te ima rada in ti želi najboljše. Mama, kdo sem jaz? Marianne Valentine, ilustracije Philip Giordano. Knjiga je še nerabljena! O knjigi: Knjiga je še nerabljena! Emilija strmi v žlico, ko riše vzorce v svoj krožnik s kosmiči, gleda v pečico, ko se pečejo piškoti, jaha konja pred ogledalom ...

POVEZANE KNJIGE