Kostanjev vojak

Kostanjev vojak - Jenny Nimmo | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Nimmo
DIMENZIJA
3,44 MB
IME DATOTEKE
Kostanjev vojak.pdf
ISBN
5454273425607

OPIS

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji.Iolu je telefonska slušalka zdrsnila iz rok in zanihala na črnem kablu: "Kdo je tam?" se je zaslišal globok močan moški glas. Gwyn je pomislil na črno kačo, po videzu nič posebnega, a z dovolj strupa v sebi, da pobije celo vojsko. Tistega dne je zares nekaj vdrlo v dom Lloydovih.Prihaja končni spopad z bojevitim princem, ki že dva tisoč let hlepi po maščevanju. Mu bosta Gwyn in Nia kos?

Bolezen napada lubje in kambijalni del pod njim. Lubje najprej nabrekne, nato spremeni barvo v bledo rumeno, kasneje lubje poka , nastanejo vidne rakaste rane.

februarja 2021 bomo izžrebali tri (3) srečneže/srečnice, ki se bodo do konca zime greli z vojaško podkapo, rokavicami, majico, bandano in silikonsko zapestnico Postani vojak.👍 KOSTANJEV RAK se je v Slovenijo razširil iz Italije leta 1950. Bolezen napada lubje in kambijski del pod njim.

POVEZANE KNJIGE