Dotik večnosti

Dotik večnosti - Ajra Miška | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ajra Miška
DIMENZIJA
3,3 MB
IME DATOTEKE
Dotik večnosti.pdf
ISBN
4511564186631

OPIS

Knjiga je poskus razlage tega, kar obstaja. Približa nam svet angelskih bitij in človekovo neogibno povezanost z vsem. Zajema teme, ki sodijo med najbolj zanimive in aktualne. Besedilo je pisano po nareku mojstra Cristopherja Tragiusa.

Izdelava spletne strani: Agencija Kodnes | Izdelano na predlogi Kindler by Divjot Singh . II DOTIK VEČNOSTI - ANGELOVA PRIPOVED, Ajra Miška 324 strani, šivano broširano, 14 x 22 cm, AURA 2000, lepo Eno od naših čutil je dotik, ko se srečamo z drugim ali z drugo stvarjo tako, da na njo položimo roko, da se je dotaknemo s svojo dlanjo ali telesom. Ljudje smo na dotike različno občutljivi in se na njih različno odzivamo.

Pogovor z onostranjo svetujem in priporočam vsem, ki se ne morete soočiti z izgubo in ste po smrti nehali živeti. Stik navežejo duše, ki to želijo. Dotik večnosti : angelova pripoved / od: Miška, Ajra, 1967-2011.

POVEZANE KNJIGE