Dnevnik angela varuha

Dnevnik angela varuha - Carolyn Jess-Cooke | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carolyn Jess-Cooke
DIMENZIJA
6,1 MB
IME DATOTEKE
Dnevnik angela varuha.pdf
ISBN
5569366743078

OPIS

»Roman raziskuje pomen usode, eksistence svobodne volje in posledice vsake odločitve – to je moderna basen, ki nas opominja, da nismo sami.«BooklistKo Margot pri svojih 42 umre, je poslana nazaj na Zemljo kot angel varuh, da bi varovala samo sebe! Prisiljena je znova podoživeti svoje življenje. Spremljati mora vse svoje napake in obžalovanja, opazovati mora sleparjenje usode in uničujočo svobodno voljo.Ker pa ima zdaj moč angela, se odloči, da bo spremenila potek življenja in s tem preprečila prezgodnjo smrt. Najbolj od vsega pa si želi, da bi razumela razloge, ki so njenega najstniškega sina pripeljali do tega, da je zašel v kriminal. Pogodi se z demonom – svoje mesto v nebesih bo zamenjala za priložnost, da reši svojega sina. A spremembe, ki jih povzroči, se razvijejo v posledice, ki jih ni mogel pričakovati nihče …Avtorica v odličnem liričnem prvencu premeteno uporabi spiritualni svet kot prizmo človeške narave. Intriganten in vizualno bogat roman, ki se premika skozi globine človečnosti in labirint spiritualnega sveta, poziva bralca, da razmisli o tem, kaj bi spremenil v svojem življenju.Carolyn Jess-Cooke je avtorica nagrajene pesniške zbirke Inroads, napisala pa je tudi več študij o filmu in Shakespearu. Dnevnik angela varuha so prevedli že v več kot 20 jezikov.

Na enem mestu dostop do informacij v knjižnicah. Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Dnevnik: Pohorski krompir (15.

Prisiljena je znova podoživeti svoje življenje. Sp... Sep 10, 2020 - Dnevnik angela varuha; The guardian angel's journal Ščitila jo bo pred demoni in slabimi odločitvami, vodila dnevnik o vsem, kar se ji bo zgodilo, in kar je najvažnejše, ljubila bo Margot, imela jo bo rada.

POVEZANE KNJIGE