Čiruli za Sarino srečo

Čiruli za Sarino srečo - Jasna Markuš | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Markuš
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Čiruli za Sarino srečo.pdf
ISBN
4793786255038

OPIS

Druga knjiga iz zbirkeJurka Burka In mlade brihte, ki prinaša zabavno, napeto in hudomušno branje za otroke od 9 do 12 let. Osrednji lik zbirke je zabavna, dobrodušna čarovnica Jurka Burka, ki s svojimi čarovnijami pomaga junakom rešiti trenutno zagato oz. problem.Sara je prijazna deklica in ima dobre prijatelje. A kaj, ko s seboj ni zadovoljna. Želi si, da bi bila lepa kot kakšna zvezdnica z naslovnice in bi jo vsi na šoli imeli radi. Jurka Burka ji v zahvalo za pomoč uresniči skrito željo in Sara dobi priložnost, da preizkusi svojo novo podobo ter priljubljenost. Jo bo to osrečilo?

Žiga si z vsemi močmi prizadeva, da ga ne bi uresničila … BRALNA ZNAČKA - 2. RAZRED Priporočilni seznam 1.

Jo bo ... PIKA NOGAVIČKA P JASNA MARKUŠ Eno knjigo iz zbirke JURKA BURKA IN MLADE BRIHTE (Žiga, kisla kumarica; Čiruli za Sarino srečo; Strašni Luka in grozni Marko; Štiri Afne in Andrejka …) C Fran Saleški Finžgar GOSPOD HODOURNIK P Dim Zupan Eno knjigo iz zbirke HEKTOR (Hektor in mala šola, Hektor in male ljubezni …) C Janja Vidmar Eno ... Emka.si vam nudi največjo ponudbo knjig na slovenskem spletu ter zanimivo ponudbo v ostalih oddelkih za dom in pisarno. Zagotavljamo hitro in zanesljivo dobavo do vašega doma ter številne možnosti plačila naročenega blaga.

POVEZANE KNJIGE