Cave canem

Cave canem - Akif Pirinçci | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Akif Pirinçci
DIMENZIJA
6,12 MB
IME DATOTEKE
Cave canem.pdf
ISBN
5256847282996

OPIS

Srčna želja detektiva Francisa, da bi se namesto razreševanju krvavih ugank to pozno pomlad predajal samo še užitkom poležavanja na soncu in mačjega ljubimkanja, splava po vodi, ko revir pretrese nova serija umorov. Tokrat žrtve niso samo mehkošapci, pač pa tudi njihovi zapriseženi nasprotniki, bevskači. Smrtne ugrizne rane, ki bi jih po obliki in velikosti sodeč lahko povzročili tako eni kakor drugi, zasejejo dvome – kateri vrsti pripada morilec? Se skriva v bližnjem zavetišču, ki se zadnji mesec pred poletjem sumljivo hitro polni?Revir je na robu vojne, sprti strani skličeta krizno konferenco. Primer naj bi tudi tokrat prevzel izkušeni Francis, toda bevskači vztrajajo: detektiva morata biti dva. Francisu naj se pridruži Hektor, upokojen policijski bevskač.Francis s partnerjem, ki je za nameček smrdljivi ritošnof? Pa kaj še! Odločen je, da bo morilca izvohal sam. Tvegana izvidnica v zavetišče v resnici obrodi sadove, a ga skoraj stane glavo: Francis po naključju odkrije novo žrtev, tokrat bevskača, ki nosi ovratnico z nenavadnim vojaškim obeskom, na katerem piše CAVE CANEM. Sledovi vodijo na Balkan, kjer je še nedolgo tega divjala vojna, enota Cave canem pa je v njej odigrala nezanemarljivo vlogo. Sodelovanje s pasjo bratovščino se zdi neizogibno, situacija uhaja izpod nadzora – bo Francisu uspelo še pravočasno preprečiti strahoten obračun med sprtima stranema?

Třetí běh proběhl v srpnu 2016... Cave canem. 255 likes · 1 was here.

It is not rare to find in ancient residences of the weel-off people roman this type of decoration on the wall of income, but the particularity is in the presence of the maxim Cave Canem that has become proverbial. Cave Canem Origin United States Date 1944 Medium Oil on canvas Inscriptions Signed on back: CAVE CANEM/GRAHAM/XXXXIV Dimensions 76.2 × 72.1 cm (30 × 24 in.) Credit Line Gift of Mr. and Mrs.

POVEZANE KNJIGE