Borilne veščine

Borilne veščine - Barnaby Chesterman | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Barnaby Chesterman
DIMENZIJA
6,17 MB
IME DATOTEKE
Borilne veščine.pdf
ISBN
2653715547151

OPIS

Judo je dinamičen šport, ki temelji na duhovnosti in notranjem ravnovesju ter hkrati spada med olimpijske discipline. V knjigi so predstavljeni kratka zgodovina juda, oblačila in vedenje, elementi juda, pravila, ročni meti, nožni meti, bočni meti, telesni meti, končni prijemi ...V zbirki knjig o borilnih veščinah so predstavljeni trije najbolj poznani borilni športi: judo, karate in kickboxing. Knjige vsebujejo kratko zgodovino, osnovna pravila in tehnike posameznega športa.Gibi in meti so ponazorjeni z jasnimi fotografijami, poleg tega knjige vsebujejo osnovne informacije o tekmovanjih in o tem, kako pričeti s temi športi.Vsaka knjiga vsebuje:krasne fotografije, kjer so prikazani mladi športniki,napotke, ki korak za korakom opisujejo izvajanje gibov,lahko berljiv tekst, ki ga je napisal strokovnjak s področja borilnih športov,napotke za varnost in samodisciplino.

Izkoristi 20% popust! Izkoristi 20% popust pri spletnem nakupu! ... Klub borilnih veščin Samurai deluje pod vodstvom priznanega trenerja in profesionalnega borca Chorchypa.. Naš cilj je učiti in predstaviti kickboks in ostale borilne veščine v pravi luči in vzgajati otroke in strajše člane v boljše osebnosti. Borilne veščine v tej državi imajo izjemno dolgo tradicijo o čem nedvomno pričajo razne iznajdbe in zgodovinski spomeniki.

V njih si lahko preberete ogromno zanimivih informacij in dejstev o borilni opremi... Borilne veščine. Borilne veščine.

POVEZANE KNJIGE