Antropozofska medicina

Antropozofska medicina - Johannes Zwiauer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Johannes Zwiauer
DIMENZIJA
10,1 MB
IME DATOTEKE
Antropozofska medicina.pdf
ISBN
4070958080170

OPIS

Dr. phil. Johannes Zwiauer je po poklicu kemik in farmacevt. Vodil je farmacevtsko firmo Weleda na Dunaju. 50 let je sooblikoval celostno antropozofsko medicino kot ta izhaja iz zapuščine Dr. Rudolfa Steinerja.V brošuri ANTROPOZOFSKA MEDICINA nam predstavlja medicino, ki človeka ne obravnava le kot skupek snovi, ki jih lahko izmerimo, temveč kot živo bitje, pri katerem prežema telesne substance energija življenja, energija duševnosti in energija človeku lastnega duha. Predstavi nam medicino, ki pri vprašanju zdravja vse te nivoje bitja človek upošteva. Predstavi nam razliko med modernim odpravljanjem simptomov bolezni in resničnim zdravljenjem, pomen in smisel bolezni, v čem so utemeljene sile samoozdravitve predstavi pa tudi bistvene vire zdravil, ki jih uporablja antropozofska medicina. V brošuri najdemo odgovore na celo vrsto konkretnih vprašanj.

Alternativna terapija rakavih obolenj. Medicina je zelo napredovala na področju zdravljenja raka, vse od uvedbe kemoterapije leta ... Cilj antropozofije je razvoj človeka kot celote.

Antropozofska diagnoza bi zato lahko obravnavala fizične simptome - na primer hudo okužbo -, pa tudi dejavnike življenjskega sloga, na primer slabo prehrano ali velik stres, ki bi lahko poslabšali ali podaljšali telesne simptome (ali pacienta v ... Antropozofska medicina je zdravilska metoda, ki jo je v začetku 20. stoletja utemeljil avstrijski filozof Rudolf Steiner, skupaj z zdravnico Ito Wegman..

POVEZANE KNJIGE