Žuželčji zakaji

Žuželčji zakaji - Lila Prap | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lila Prap
DIMENZIJA
3,23 MB
IME DATOTEKE
Žuželčji zakaji.pdf
ISBN
4564497440351

OPIS

Zakaj kobilice cvrčijo? Zakaj se kresnice ponoči svetijo? Zakaj ose pikajo? Zakaj muhe rade sedijona kakcih? Odgovore na ta in podobna vprašanja o nadvse nenavadnih bitjih, ki letajo, gomazijo in žužnjajo povsod okoli vas, najdete v tej slikanici.

prap mladinska knjiga 2010 vogali so malo poŠkodovani, poŠtnino plaČa kupec, moŽna je Avtorica in ilustratorka Lila Prap se je v svoji novoizdani slikanici Žuželčji zakaji podala v raziskovanje sveta žuželk. V slikanico so vključena najnovejša spoznanja o predstavljenih žuželkah, pri knjigi pa ji je s strokovnimi nasveti pomagal Tomi Trilar iz Prirodoslovnega muzeja Ljubljana.

milena mileva blažić Mačji zakaji Žuželčji zakaji 63 - kmetijstvo 9. Deri Robins Otroška svetovna kuharska knjiga 64 - gospodinjstvo 10.

POVEZANE KNJIGE