Zapeljana

Zapeljana - Kristin Cast, P. C. Cast | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristin Cast, P. C. Cast
DIMENZIJA
7,80 MB
IME DATOTEKE
Zapeljana.pdf
ISBN
7754030864222

OPIS

Kri je bila pretemna in pregosta. V njej je bilo preveč nečesa nečloveškega. Čeprav se je globoko v sebi zavedala, da ne diši prav, ji je vseeno sledila.Zoey je pregnala zlobnega in nesmrtnega Kalono iz Tulse, vendar bitke še ni konec. Brez Zoeyjine pomoči svet še vedno lahko zgori v peklenskih plamenih, ki jih napoveduje Aphrodite.Stevie Rae je mislila, da kot močna rdeča vampirka lahko skriva stvari pred svojo najboljšo prijateljico. Zoey ne ve, komu naj zaupa, čeprav svoje prijatelje potrebuje kot še nikoli doslej. Bo Zoeyjina povezava z indijanskimi predniki okrepila ali oslabila njen odpor do nevarnega nesmrtnika?P. C. Cast je priznana pisateljica romanc s fantastično in paranormalno vsebino ter tudi izkušena predavateljica in učiteljica. Živi in uči v Oklahomi. Njena hči, Kristin Cast,je prejela več nagrad za prispevke iz poezije in novinarstva.Skupaj z mamo živi v Oklahomi in študira biologijo na Severovzhodni državni univerzi.

47044 videi. Zapeljana, Agressive Wife, Zapeljana Lezbijka, Mami Lesbian, Zapeljana Zrela, Najlon Nogavice in več. Porno video: "Zapeljana" - 21263 videi.

Zapeljana in več. All models were 18 years of age or older at the time of depiction.

POVEZANE KNJIGE