Varuh otrokovih dolžnosti

Varuh otrokovih dolžnosti - Marko Juhant, Simona Levc | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Juhant, Simona Levc
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Varuh otrokovih dolžnosti.pdf
ISBN
3117545011147

OPIS

Pisno potrdilo, da je to znak ljubezni in hkrati zaščitni znak dobrih staršev. Lahko je imeti otroka rad in mu popuščati, da dela kar hoče. Težko je imeti otroka toliko rad, da od njega zahtevaš da sodeluje, se uči različnih spretnosti, pa vztrajnosti in lepega vedenja.Skozi življenjske situacije vas popeljeva do očitnih napačnih in pravih rešitev, tudi z napotki, KAKO kakšno stvar narediti.Navsezadnje sva v knjigo zložila petdeset let vzgajanja in izobraževanja svojih in »službenih« otrok. Nastala je iz življenja.Če ne zaradi drugega, jo preberite zato, da vam bo lažje. Ugotovili boste, da imajo tudi drugi starši podobne težave in podobno iščejo rešitve.

SUŽNJI so od nekdaj delali za gospodarje, skrbeli za njihove potrebe. Varuh otrokovih dolžnosti - o odgovornosti . Otrok in starši med pravicami in dolžnostmi .

Punce, glavo gor! Varuh otrokovih dolžnosti - Ali nehajte se ukvarjati z otrokovimi pravicami! Večini staršev paše popularna, mehka vzgoja, iskanje pravic, skrb in aktivna zaščita otroka, da se slučajno nebi utrudil, ali da nebi moral o čem odločati. Saj bi moral potem nositi posledice svojih odločitev.

POVEZANE KNJIGE