Vaje iz tesnobe

Vaje iz tesnobe - Vinko Möderndorfer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
11,95 MB
IME DATOTEKE
Vaje iz tesnobe.pdf
ISBN
1060206650967

OPIS

Enajst zgodb Vinka Möderndorferja razkriva, da se tesnobnost lahko skriva za vedno nasmejanim obrazom, ždi v preveč posesivni materi ali v anoreksičnem telesu, ni daleč, ko se poslavljamo od dolgoletnih človeških ali živalskih sopotnikov ali ko se prepuščamo sanjarjenju … Vaje iz tesnobe ne zdrsnejo v repetitivnost; pisateljev pretanjeni občutek za detajle in različni obrazi tesnobe naredijo vsako vajo drugačno.Kadar koli je govoril z njo, ni nikoli točno vedel, kdaj misli resno in kdaj samo dramatizira. Leta je razmišljal o njej. Mučil se je, da bi razumel njena dejanja, vendar mu nikoli ni bilo povsem jasno, kdaj je bila iskrena in kdaj se je samo tako spretno izmikala in pretvarjala. Tudi zdaj ni vedel. Je njen krhki glas in mehki pogled, kot pogled srne, ko se zazre v lovčev nož, iskren ali samo nekakšna igra, nekakšna sentimentalna igra, kateri verjame celo sama.

PDF document (230 kB) 1. TXT document (60 kB) Add to EndNote (RIS format) Contibutor(s) Möderndorfer, Vinko (author) Language.

PDF datoteka (230 kB) 1. TXT datoteka (60 kB) Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Möderndorfer, Vinko (avtor) Jezik.

POVEZANE KNJIGE