Vaje iz tesnobe

Vaje iz tesnobe - Vinko Möderndorfer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
5,7 MB
IME DATOTEKE
Vaje iz tesnobe.pdf
ISBN
2180744885015

OPIS

Enajst zgodb Vinka Möderndorferja razkriva, da se tesnobnost lahko skriva za vedno nasmejanim obrazom, ždi v preveč posesivni materi ali v anoreksičnem telesu, ni daleč, ko se poslavljamo od dolgoletnih človeških ali živalskih sopotnikov ali ko se prepuščamo sanjarjenju … Vaje iz tesnobe ne zdrsnejo v repetitivnost; pisateljev pretanjeni občutek za detajle in različni obrazi tesnobe naredijo vsako vajo drugačno.Kadar koli je govoril z njo, ni nikoli točno vedel, kdaj misli resno in kdaj samo dramatizira. Leta je razmišljal o njej. Mučil se je, da bi razumel njena dejanja, vendar mu nikoli ni bilo povsem jasno, kdaj je bila iskrena in kdaj se je samo tako spretno izmikala in pretvarjala. Tudi zdaj ni vedel. Je njen krhki glas in mehki pogled, kot pogled srne, ko se zazre v lovčev nož, iskren ali samo nekakšna igra, nekakšna sentimentalna igra, kateri verjame celo sama.

Najbolj efektivno je vklju čiti vaje pri prvi u čni uri, kot uvodno motivacijo, da gredo stran slabe misli in skrbi, ki jih u čenci morda prinesejo s seboj v šolo. Zbranih je 50 razli čnih vaj, ki jih po potrebi prilagajamo glede na po čutje u čencev in jih lahko izvajamo ob meditacijski glasbi 1. Vaje iz tesnobe ; Navodila za srečo (2018) Romani.

tresavica, razbijanje srca, mravljinci, zasoplost, omotica ipd.), ki se jih ustrašimo, kar še stopnjuje občutke tesnobe. Poskusite nadomestiti nepravilno dihanje s počasnim in umirjenim, kar bo pripomoglo k nadzoru nad omenjenimi ... Tesnoba oz.

POVEZANE KNJIGE