Superkrojenje

Superkrojenje - Ana Malalan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ana Malalan
DIMENZIJA
9,15 MB
IME DATOTEKE
Superkrojenje.pdf
ISBN
7060208195431

OPIS

Priročnik v preprostih in preglednih korakih nauči:-pravilno izmeriti in izračunati potrebne mere-razumeti mrežo osi in točk na telesu-izdelati osnovne kroje za moška in žeska oblačila-prilagoditi osnovne kroje v želen model oblačila-kombinirati kroje-oblikovati različne rokave, ovratnike, naborke, gube-pravilno polagati krojne dele na blago

novembra 2011 objavljene vse informacije. Za vas smo v februarju izbrali dve odlični tablici: Lenovo Tab M10 (ZA4H0029BG) in Samsung Galaxy Tab A7 WiFi (T500 ... Trajanje nagradne igre: Nagradna igra bo trajala od 7.

Modna oblikovalka in absolventka arhitekture, Ana Malalan, je s spodbudo prijateljev in znancev postala avtorica in vodja Supertečaja - tečaja krojenja in šivanja, ki je prerasel tudi v istoimenski priročnik. Superkrojenje vas v preprostih in preglednih korakih nauči: • pravilno izmeriti in izračunati potrebne mere • razumeti mrežo osi in točk na telesu • izdelati osnovni ženski in moški ... Večino informacij s tečaja superkrojenja pri Ani Malalan imam varno shranjenih v mapi, ki je nastala v času tečaja. Do sedaj sem jo že nekajkrat uporabila, da Anselma Superkrojenje reprinted Posted on December 16, 2014.

POVEZANE KNJIGE