Prihranki v gospodinjstvu

Prihranki v gospodinjstvu - Steve Price | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Steve Price
DIMENZIJA
4,36 MB
IME DATOTEKE
Prihranki v gospodinjstvu.pdf
ISBN
3198750127396

OPIS

Skoraj 70 % Američanov je lastnikov svojega doma. In to ne brez razloga. Če si lastnik doma, pobiraš dobičke od lastne nepremičnine.Ali ne bi bilo čudovito, če bi lahko pobirali dobičke tudi od Mojdom d.o.o., torej od izdelkov in storitev vašega gospodinjstva, ki jih sicer kupujete v trgovinah?Svoji hipotekarni banki gotovo ne bi dovolili, da kuje dobičke iz naložbe v vašo nepremičnino, ali ne? Zagotovo ne!Zakaj potem dovoljujete trgovcem, da služijo na račun vaše Mojdom, d.o.o.?Prav o tem govori knjiga Prihranki v gospodinjstvu. Nameravam vam pokazati, kako lahko zaslužite na račun tistih gospodinjskih potrebščin, ki jih vsi redno uporabljamo in potrebujemo.Te izdelka in storitve imenujem "zakladi gospodinjstva", saj je v milijonih hiš po vsem svetu na bilijone evrov, ki jih mora Mojdom d.o.o. le pobrati.Če vas zanima, kako zaslužiti, namesto da bi zapravljali za izdelka in storitve, ki jih morate v vsakem primeru kupiti, potem preberite knjigo Prihranki v gospodinjstvu. 

Enotarifni obračun ima približno 31 odstotkov gospodinjskih odjemalcev v Sloveniji, preostali imajo dvotarifnega, dobavitelji električne energije pa ocenjujejo, da je enotarifni ... 2. Premoženje: nepremičnine, vozila, vodna plovila, lastniški deleži v podjetjih, vrednostni papirji, denar na računu, vezave,..

... V toplejših dneh uporabljamo toplotno črpalko, v zelo hladnih pa obstoječe konvencionalno ogrevanj ali kombinacijo obeh. Na primorskem lahko toplotna črpalka na zrak deluje povsem samostojno.

POVEZANE KNJIGE