Prekletstvo krastač

Prekletstvo krastač - Rebecca Lisle | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rebecca Lisle
DIMENZIJA
9,80 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo krastač.pdf
ISBN
2978191470784

OPIS

Prekletstvo krastač - leto 1682 - čas preganjanja čarovnic in praznoverja. Ruben je sirota. Živi z babico, ki se dobro spozna na zelišča in pomaga bolnim ljudem, a jo obsodijo čarovništva in obesijo. Ruben mora pobegniti iz vasi še preden tudi sam postane žrtev praznoverja.Na cesti ga pobereta dva moška: čuden doktor Flyte in njegov topoglavi pomočnik Vrečar. Sprva se zdi, da mu ponujata pomoč in prijateljstvo, toda kmalu se izkaže, da na videz uglajeni potujoči doktor ni to, za kar se izdaja.Ruben je prisiljen k sodelovanju pri sleparijah s čudežnimi napoji in se na koncu znajde v zaroti, ki ogrozi njegovo življenje ...

[COBISS.SI-ID 255188224] 212. LISLE, Rebecca.

Sive lase delajo vrtičkarjem, saj se prehranjujejo s solato in kapusnicami, ko pa uničijo to, se podajo na lov za čiliji, paprikami in celo okrasnimi... Maja Šturm is the author of Adrian Mole (4.04 avg rating, 4455 ratings, 300 reviews, published 2009), Send No Flowers (3.56 avg rating, 2971 ratings, 127... Sveti krst je eden izmed sedmih svetih zakramentov in prvi zakrament uvajanja v krščanstvo. Krščenec po krstu postane član skupnosti kristjanov - krščanske Cerkve.Pogoj za krst je seveda krščanska vera, zato mora krščenec pred krstnim obredom izpovedati, da sprejema vero Cerkve za svojo.

POVEZANE KNJIGE