Prekletstvo krastač

Prekletstvo krastač - Rebecca Lisle | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rebecca Lisle
DIMENZIJA
11,19 MB
IME DATOTEKE
Prekletstvo krastač.pdf
ISBN
1850445321592

OPIS

Prekletstvo krastač - leto 1682 - čas preganjanja čarovnic in praznoverja. Ruben je sirota. Živi z babico, ki se dobro spozna na zelišča in pomaga bolnim ljudem, a jo obsodijo čarovništva in obesijo. Ruben mora pobegniti iz vasi še preden tudi sam postane žrtev praznoverja.Na cesti ga pobereta dva moška: čuden doktor Flyte in njegov topoglavi pomočnik Vrečar. Sprva se zdi, da mu ponujata pomoč in prijateljstvo, toda kmalu se izkaže, da na videz uglajeni potujoči doktor ni to, za kar se izdaja.Ruben je prisiljen k sodelovanju pri sleparijah s čudežnimi napoji in se na koncu znajde v zaroti, ki ogrozi njegovo življenje ...

Samice so velike do 15 cm, samci pa so za tretjino manjši. Koža je groba, z velikimi in izrazitimi bradavičastimi žlezami. Navadna krastača.

Puhlica brez ogledala 102 Rabbit's friends 140. Računajmo s pandami 37.

POVEZANE KNJIGE