Politično vodenje za nove generacije

Politično vodenje za nove generacije - Slađana Mihajlovič | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Slađana Mihajlovič
Politično vodenje za nove generacije.pdf

»Znanje postaja moja konkurenčna prednost!«. BB generacija še vedno želi obdržati položaj v organizacijah.

Gre za slovensko vejo tako imenovanega identitarnega gibanja, skrajno desne organizacije, ki se je leta 2002 rodilo v Franciji in postalo del tamkajšnje "nove desnice". Prejšnji mesec je začela delovati nova spletna stran Generacije identitete. Beovićeva je na današnji vladni tiskovni konferenci napovedala, da po današnji potrditvi na skupščini ne bo ostala na čelu svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje: »Dan ima 24 ur in to ni izvedljivo.