Poletje v mestu

Poletje v mestu - Candace Bushnell | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Candace Bushnell
DIMENZIJA
11,98 MB
IME DATOTEKE
Poletje v mestu.pdf
ISBN
8651504916703

OPIS

Zgodba o preobrazbi ene največjih kultnih ikon popkulture naše generacijepo njenem prihodu v New York.Poletje v New Yorku je čaroben čas in Carrie se zaljubi v vse – prijetno cimro, čudaške slavne osebnosti, butik z vintage oblačili, divje zabave,glamuroznega moškega, ki ji pomaga, da se postavi na noge. Najboljšeod vsega pa je, da zdaj obiskuje pisateljski seminar, kar je prvi korakna poti k uresničitvi njenih sanj.Roman Poletje v mestu prinese presenetljiv preobrat, ko se Carrie prepusti toku Velikega jabolka in iz podeželskega Vrabčka – kot ji pravi Samantha Jones – postaja oseba, kakršna si je vedno želela biti. Stežka usklajuje preteklost s prihodnostjo in spozna, da je uspeti v New Yorku težje,kot si je kdaj mislila.Z inteligentnim in iskrivim humorjem je Candace Bushnell uspelo napisati nepozabno zgodbo o tem, kako je Carrie srečala Samantho in Mirando in kaj je dekle iz majhnega mesta preobrazilo v najbolj nepozabno kultno ikono New Yorka, v Carrie Bradshaw.

Nisem pa zapisala, hote ali nehote, da jih imam najraje poleti, ko jih zapustijo množice belih uradniških ovratnikov, ki s svojimi družinami odpotujejo proti morju in soncu, v poznih poletnih popoldnevih, ko se Poletje v Celju, knežjem mestu 2020 bo letos osredotočeno na lokalne, celjske umetnike, glasbenike in ustvarjalce. Od Poletne muzejske noči in otvoritve poletnega festivala 20.

junija pa do konca avgusta se bo v Celju zvrstilo okrog 200 različnih dogodkov. Spomenikov pač nisem razumel zgolj kot ideološki odpadek ali predmet ikonoklastične prakse. Tako sem v letih 1990-1991 poskrbel, da so bronasti in kamniti Brozi, Mački, Kardelji, Kidriči in še mnogi drugi iz partijske in partizanske elite prišli iz javnih ustanov in namesto na odpad v depo Muzeja novejše zgodovine. Poletje v mestu dopušča žurerjem neslutene možnosti zabave, saj so vsi žurerji povečini "free". Poleti se dogaja vse odprti koncerti, žuri, pikniki, domače zabave, klasični obiski diskotek/klubov, pa se nemalokrat zavlečejo do ranih jutranjih ur, ali pa se popestrijo s sprehodi v (okoliške) gozdove. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Uspešna vodja trgovine z oblačili v majhnem mestu napreduje v vodjo poslovalnice na Manhattnu.

POVEZANE KNJIGE