Poletje v mestu

Poletje v mestu - Candace Bushnell | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Candace Bushnell
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Poletje v mestu.pdf
ISBN
2202578671146

OPIS

Zgodba o preobrazbi ene največjih kultnih ikon popkulture naše generacijepo njenem prihodu v New York.Poletje v New Yorku je čaroben čas in Carrie se zaljubi v vse – prijetno cimro, čudaške slavne osebnosti, butik z vintage oblačili, divje zabave,glamuroznega moškega, ki ji pomaga, da se postavi na noge. Najboljšeod vsega pa je, da zdaj obiskuje pisateljski seminar, kar je prvi korakna poti k uresničitvi njenih sanj.Roman Poletje v mestu prinese presenetljiv preobrat, ko se Carrie prepusti toku Velikega jabolka in iz podeželskega Vrabčka – kot ji pravi Samantha Jones – postaja oseba, kakršna si je vedno želela biti. Stežka usklajuje preteklost s prihodnostjo in spozna, da je uspeti v New Yorku težje,kot si je kdaj mislila.Z inteligentnim in iskrivim humorjem je Candace Bushnell uspelo napisati nepozabno zgodbo o tem, kako je Carrie srečala Samantho in Mirando in kaj je dekle iz majhnega mesta preobrazilo v najbolj nepozabno kultno ikono New Yorka, v Carrie Bradshaw.

8. 2018 Timotej Milanov V sožitju uspevajo lubenice in tobak.

O tem, da imam rada velika mesta. Nisem pa zapisala, hote ali nehote, da jih imam najraje poleti, ko jih zapustijo množice belih uradniških ovratnikov, ki s svojimi družinami odpotujejo proti morju in soncu, v poznih poletnih popoldnevih, ko se Poletje v Celju, knežjem mestu 2020 bo letos osredotočeno na lokalne, celjske umetnike, glasbenike in ustvarjalce.

POVEZANE KNJIGE