Moč žive hrane

Moč žive hrane - Saša Tasevski | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Saša Tasevski
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Moč žive hrane.pdf
ISBN
5086031937946

OPIS

Ste že večkrat slišali za presno hrano, pa se vam je “živa” hrana zdela “živi dolgčas”. A to je daleč od resnice. Presna in živa hrana ponujata pot izjemnega zdravja, energije in notranjega miru.Zgodba Saše in Beneta vas bo navdihnila ne glede na to ali ste zdravi, bolni ali le iščete način prehranjevanja, ki vam bo pomagal uravnati telesno težo na prijetni način. To je način življenja, kjer se ne odpovemo sladicam, ne štejemo kalorij in neskončno uživamo v večji notranji sreči.Knjiga je kuharsko vodilo za vsakdanjo rabo, ker daje prednost hitri in preprosti pripravi nasitnih jedi. Je praktični pripomoček za sestavljanje uravnoteženih živih obrokov, ki so vzdržljivi na dolgi rok. Je kreativna podlaga za pripravo živil, za katera vemo, da so zdrava, pa nismo vedeli, kako jih narediti okusna.Knjiga ne vsiljuje 100-odstotne oblike presnojedstva, temveč vabi, da bi se zavedali moči žive hrane. Ponuja odgovore, kako nadomestiti tradicionalne kuhane jedi z okusnimi presnimi različicami. Odgovarja na vprašanja, kje najti dobre vire živih beljakovin (»živo meso brez mesa«), kako preživeti zimo, kako ustvariti presno mleko, sire, testenine, piškote, jabolčne zvitke itd. Prednost daje tistim receptom, ki ohranjajo Slovenske običaje in tradicije (žganci, zelje, jabolčna pita …)Ponuja pot zdravja in sreče brez trpljenja, saj vas vabi, da si ponovno nadenete mladosten videz, zdravo počutje, pozitivne misli in celo večjo samozavest. Resnična zgodba Saše in Beneta se vas preprosto mora dotakniti, saj opisuje “odpisani” primer človeka, ki se je iz “smrti” vrnil v življenje!

Ponovno je na voljo njena knjiga Moč žive hrane, v kateri je na osnovi ... Koledar dogodkov. sreda, 28.

Naučila sem se, da je moja zdravilna moč včasih blokirana in da se mi, ko ji dam orodja narave, aktivira.-Za Ann Wigmore obstajata dva glavna vzroka ... Katerokoli žitarico posejemo, mlado travo požanjemo, sočimo in uživamo sok, bomo našemu telesu priskrbeli obilico »žive hrane« v pravem pomenu besede. Bio sok mlade pirine trave je skladišče naravnih vitaminov, mineralov, encimov, klorofila in življenjske energije. V tej knjigi vam ne vsiljujem 100 % presnega in veganskega prehranjevanja, ampak vam želim predstaviti moč in prednost žive hrane, ki ne vključuje hrane živalskega izvora.

POVEZANE KNJIGE