Mihec

Mihec - Majda Koren | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Majda Koren
DIMENZIJA
12,61 MB
IME DATOTEKE
Mihec.pdf
ISBN
7223438208880

OPIS

Verjetno te zanima, kdo sem in zakaj ti tole pripovedujem. Moje ime je Miha. Sem najbolj navaden učenec tretjega razreda. Nisem ne najboljši ne najslabši učenec. Tudi ne najbolj priden niti najbolj poreden. Najbolj navaden učenec, kar si jih lahko zamisliš.To sem jaz.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... Zdravstvene storitve: Pregledi pigmentnih znamenj Odstranjevanje fibromov in bradavic Ordinacijski čas: Po dogovoru; izven ordinacijskega časa določenega z ZZZS Naročanje: Po telefonu na: 01/ 33 05 113 Zdravnik: Mihec Pogačnik, dr. med., spec.

Ja, ima vse, kar se da kupiti z denarjem, ampak potrebuje le eno: prijatelja. Ko se zdi, da ga celo najde, se stvari resnično zapletejo. Mihec.

POVEZANE KNJIGE