Maček Tití

Maček Tití - Svetlana Makarovič | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Svetlana Makarovič
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Maček Tití.pdf
ISBN
6259643331533

OPIS

Če ne bi Titimislil le na prevare,pa tudi ne bitakrat cepnil z omarein tudi akvarijse ne bi razbilin tudi Titibi se zmočil ne bil,gospa pa bi kuhalamirno domain ne bi povzročilatrohe gorja,ne imela bi seza kaj bati gospoda,ne bi se razbilakristalna posoda,ne bi prodajalkačrepinj zavijala,ne bi jih gospejinitašči poslala,pa tudi gospodne bi bil brez kosila,uboga gospane bi živcev zgubila,bi tašča kazalaprijazen obrazin ne bi pulilaubožici lasin ne bi sporogiz nosu krvavelin kavni kotličekne bi prekipelin plin ne bi uhajalpo vsem stanovanju,ne utapljala taščase v jadikovanju,bi po cigaretine segla bilain ne bi vžigalica... et cetera.

MAČEK TISK, Celje - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Informacije o podjetju A.MAČEK, D.O.O. na zemljevidu najdi.si.

Slikanica o obutem mačku, a ne tistem, ki ga že poznate, nam predstavi mačka Franca, ki ga pozimi zebe v tačke. Za svoje težave najde rešitev v gledališču. Maček Čiči ima težave s kilogrami: obožuje piščanca, škampe in tortilje #video Pretiravanje s hrano in posledična debelost nista težava le pri ljudeh, vse bolj so na udaru tudi … 2 Macek Tomi je na Facebooku.

POVEZANE KNJIGE