Ljubezenske in šaljive slike sl fresco

Ljubezenske in šaljive slike sl fresco - José Luis Alonso de Santos | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
José Luis Alonso de Santos
DIMENZIJA
4,11 MB
IME DATOTEKE
Ljubezenske in šaljive slike sl fresco.pdf
ISBN
5019276103084

OPIS

Skupinski prevod pod mentorskim vodstvom dr. Maje Šabec so podpisale Ula Gojo, Greti Ličen, Špela Oman, Ana Pauer, Vesna Puh, Ivana Tišma in Ava Zupančič. Gre za prvo v slovenščino prevedeno delo tega pomembnega španskega dramatika (rojen 1942). V kratkih prizorih (vseh je 30) se nam razkrivajo mnoge plasti človeškega življenja, zapleten in strasten svet ljubezni, prepleten s humorjem, s katerim avtor daje odgovor in upanje na rešitev težav svojih junakov.

V kratkih prizorih se nam razkrivajo skrivnosti vseh družbenih slojev, mnoge plati človeškega življenja, zapleten in strasten svet ljubezni, prepleten s humorjem, s katerim avtor daje odgovor in upanje V Mestnem gledališču Ptuj bo nocoj ob 19.30 premiera drame Ljubezenske in šaljive slike al fresco sodobnega španskega dramatika Joséja Luisa Alonsa de Santosa. To je njegovo prvo delo, prevedeno v slovenščino , na gledališki oder (v koprodukciji Mestnega gledališča Ptuj in Zavoda Margareta Schwarzvald Ljubljana) pa ga je postavil ... 2013 malo po deseti uri zjutraj na vaji za Ljubezenske in šaljive slike al fresco iz svojega nahrbtnika potegnil: tekst, 1 svinčnik, 2 radirki, 2 šilčka, 2 vžigalnika, Ajona zobna pasta, I ... Od 30 zgodb in 64 vlog, ki so jih ustvarjalci imeli na voljo, so se odločili za potovanje štirih junakov, ki se jim dogajajo ljubezenske in šaljive slike.

Rdeča nit igre se bo zapletala in odpletala okoli ljubezni, strasti pa tudi monotonosti in naveličanosti v partnerskih odnosih. V režiji Marka Čeha. Biglietti per Ljubezenske in šaljive slike AL FRESCO, 24.09.2014 al 20:00 at Linhartova dvorana Avtor Jose Luis Alosno de Santos o svojem delu pravi: "Ljubezenske in šaljive slike al fresco so napisane kot niz potez s čopičem na omet vsakdanje resničnosti, z barvami naših čustev in risbo igre naših občutij. Moški in ženske, ki govorijo o ženskah in moških, za ženske in moške, z ženskami in moškimi, proti ženskam in ... Premiera: petek, 25.

POVEZANE KNJIGE