Labirint Kosti

Labirint Kosti - Rick Riordan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rick Riordan
DIMENZIJA
12,84 MB
IME DATOTEKE
Labirint Kosti.pdf
ISBN
4752242754571

OPIS

Kaj bi se zgodilo, če bi odrkil, da je tvoja družina ena najvplivnejših v zgodovini človeštva? Kaj bi bilo, če bi ti nekdo dejal, da je vir te družinske moči skrit na različnih krajih po svetu v obliki 39 sledi? Kaj bi bilo, če bi imel na izbiro, da vzameš milijon dolarjev in odideš ... ali dobiš prvo sled? Če bi bil ti Amy ali Dan Cahill, bi vzel sled – in se podal v zelo nevarno tekmo.Sledi v prvi knjigi vodijo v: Boston, Filadelfijo in Pariz.

It stars Amy and Dan Cahill, two orphans who discover, upon their grandmother Grace's death, that they are part of the powerful Cahill family, whose members constantly fight each other for Clues, which are ... Od Rollinse jsem dosud četl jen Amazonii, která se mi líbila a pak ještě jednu, už si nevzpomínám co to bylo, a to mě zklamalo. Letos jsem si na dovolenou koupil Labyrint z kostí v levných knihách za 67kč. Domov > Vse knjige > Otroško in mladinsko > Od 9 do 12 let > Zgodbe v serijah > Labirint Kosti Labirint Kosti Rick Riordan.

Dogajanje teče v vzporednih zgodbah profesorice slovenščine Ane Malovrh in dijakinje četrtega letnika gimnazije Jasne Andolšek. Labirint Po kateri poti pride psiček do kosti? POŠLJI KOMENTAR POŠLJI POPRAVEK. Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno v skladu z določili uporabe in citiranja vsebin. Izvor.

POVEZANE KNJIGE