Izsanjati svoj svet v resničnega

Izsanjati svoj svet v resničnega - Jon Rasmussen | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jon Rasmussen
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Izsanjati svoj svet v resničnega.pdf
ISBN
6334508677330

OPIS

Ste molili, meditirali ali preizkušali tehnike pozitivnega mišljenja in se nič ni spremenilo? Ste dali možnost afirmacijam, trenerjem, terapiji, skrivnosti, zakonu privlačnosti, jasnovidcem in astrološkim vpogledom in se še vedno gibljete v okviru nespremenjenih izkušenj, ne glede na to, kako se trudite? Če je tako, vam povem, da obstaja razlog zaradi katerega se nič ne spremeni dovolj hitro. Šamani poznajo ta razlog in ga znajo preskočiti preprosto in elegantno. Ovire ležijo skrite v globinah vaše duše in podzavesti, tu pa šaman opravlja svoje delo.Z nekaj subtilne predrznosti avtor informira, navdihuje in izziva bralca k popolnoma novemu pristopu za spremembo življenja v takšnega, kakršnega si želimo. »Izsanjati svoj svet v resničnega« je epsko potovanje do najbogatejše možne usode, ki ostaja na razpolagi tako vam kakor tudi svetu, medtem ko se naužijemo avtorjevega spoznanja, modrostnih naukov, izkušenj in vizije.O avtorjuJon Rasmussen je avtoriteta na področju šamanističnega energetskega zdravljenja. Vplival je na življenja tisočih strank in študentov iz celega sveta. Njegovo zdravljenje ter poučevanje sestojita iz 25 let izkušenj na večih področjih, med njimi so: holotropsko dihanje, theta zdravljenje, zdravljenje svetlobnega telesa in mnoge druge ogrožene šamanske tradicije.Jon je izdal knjigo z naslovom »Izsanjati svoj svet v resničnega: Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite«. Gre za popoln vodič k spremembam v vašem osebnem življenju in svetu; na račun svobode, moči in radosti. Vključuje Jonovo osebno šamanistično vizijo za svet, kar navdihuje bralca k soudeležbi pri ustvarjanju boljšega sveta.Avtor si je izobrazbo prvotno pridobil iz električnega inženiringa, nakar je več kot desetletje delal na področju industrije visoke tehnologije, v mnogih državah. Njegove izkušnje hkrati s sposobnostmi razumevanja kvantno-energetskih vidikov procesa šamanskega zdravljenja, priskrbijo širino, ki zdravljenim kaže pot do oprijemljivih rezultatov v vsakdanjem življenju.

Če imaš Jupiter v Kozorogu ste verjetno genij, ko gre za posel. Imate redko sposobnost za preoblikovanje nekaj zelo skromnega v milijone dolarjev. To pomeni, da otroke zaščitimo ter jih počasi uvajamo v svet, tako da začnemo pri izkušnjah, ki jih lahko razumejo in ki pri njih gradijo zdravo predstavo o tem, kako svet deluje.

Covey Stephen, Sedam navika uspešnih ljudi, Beograd, 1998 R. Hamilton David, Nalezljiva moč mišljenja, Založba Primus, 2012 V družini ali sami napišite kratko zgodbo o zavrženi hrani.

POVEZANE KNJIGE