Izkazana ljubezen ljudstva

Izkazana ljubezen ljudstva - James Meek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Meek
DIMENZIJA
3,20 MB
IME DATOTEKE
Izkazana ljubezen ljudstva.pdf
ISBN
4273035092235

OPIS

Čudovita zgodba, ki jo avtor suklja z izjemnim občutkom za raznolike plasti jezika. Sibirija. Leto 1919. V odročnem predelu dežele, v kateri divja pred kratkim vzvihrana državljanska vojna, živi majhna krščanska sekta in njen enigmatični voditelj. V neposredni okolici raste četa čeških vojakov, poražencev v vojni, ki si obupno želijo povratka domov. V skupnost nenadno in stežka vstopi tujec Samarin, potem ko je pobegnil iz zapora na skrajnem severu Rusije. Njegov prihod vzbudi radovednost številnih domačinov, tudi prelestne voditeljeve žene. A ko tamkajšnjega šamana najdejo mrtvega, se v prebivalce mesteca naselita sumničenje in strah.Nagrade:nagrada Man Booker, 2005, nagrada Ondaatje, 2006, nagrada društva Saltire (Saltire Society) za škotsko knjigo leta 2006, nagrada Škotskega umetniškega sveta (Scottish Arts Council) za knjigo leta 2006

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: Srečanja s knjigo: James Meek- Izkazana ljubezen ljudstva.

Knjigo, ki se v začetku 20. stoletja dogaja v mrzli Sibiriji, kjer divja ruska revolucija." - tumblr.

POVEZANE KNJIGE