Dvigalo

Dvigalo - Tomo Podstenšek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomo Podstenšek
DIMENZIJA
12,86 MB
IME DATOTEKE
Dvigalo.pdf
ISBN
4324143801668

OPIS

Kaj bi se zgodilo, če bi skupino ljudi zaprli v majhen prostor in jih obsodili na sobivanje brez možnosti umika? Bi se sprijaznili z okoliščinami, se prilagodili in spletli tesne vezi? Bi se v najkrajšem možnem času poklali med sabo? To so vprašanja, ki si jih zastavlja romaneskni prvenec Toma Podstenška Dvigalo. Osnovna zgodba romana Dvigalo je razvidna že iz naslova in je dokaj preprosta. Pet posameznikov se znajde ujetih v dvigalo, v katerem bodo morali prebiti konec tedna, brez možnosti rešitve, saj za njihovo ujetost tačas nihče ne bo vedel, niti jih ne bo pogrešal. Kdo se torej znajde ujet v dvigalo? Dve ženski in trije moški. Značaji in življenjske okoliščine upodobljenih oseb niso izbrani naključno, saj so med sabo ravno dovolj neskladni, da njihovo vsiljeno sobivanje lahko predstavlja problem. Zdržati skupaj točno določen čas v ravno prav majhnem prostoru, to je pri vsem skupaj največja težava. Na tej ravni postaja roman Dvigalo metafora postavljenosti posameznika v družbeno okolje. To je sugestiven roman, napisan z velikim ozirom na bralca, a zaradi tega ni še tudi trivialen, za to so liki vse preveč kompleksno postavljeni in idejno-tematska raven vse preveč večplastna. Dvigalo vam bo v nekaj kratkih zamahih odstrlo številna vprašanja, na katera boste še dolgo iskali odgovore. (Robert Titan Felix)

... DVIGALO ZA KNAUF MAVČNE PLOŠČE DO 3,4M - brezplačna dostava. Lokacija: NM - Dolenjska - Dolenjske Toplice; Rubrika: Gradbena mehanizacija/Dvigala; Močno kovinsko dvigalo za mavčne plošče, osb plošče… do 3.4m 1x Dvigalo za knauf mavčne plošče do 3,4m AKCIJA 1 Dvigalo za knauf lahko enostavno sestavite.

Zavora zagotavlja varno obremenitev v vsakem položaju. Vitel za žico je opremljen z avtomatskim izklopom, ki preprečuje pregrevanje motorja. TEHNONET.

POVEZANE KNJIGE