Druga roka

Druga roka - Chris Cleave | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Cleave
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Druga roka.pdf
ISBN
8263704171731

OPIS

»Druga roka je izjemno, šokantno in zelo pretresljivo delo«. (Independent) Pripoveduje o šestnajstletni nigerijski deklici Čebelici, ki čaka na izgon iz Velike Britanije. Usodni dogodek v preteklosti je za vedno povezal njeno življenje z uspešno urednico modne revije Sarah, njenim možem Andrewom in sinom Charliejem v netopirski Batmanovi opravi. S svojo zgodbo pretrese vsakogar, ki se še trudi uravnavati kompas v vrtincih in protislovjih sodobnega sveta po srcu in vesti.Angleški publicist in pisatelj Chris Cleave (1973), ki je otroštvo preživel v zahodni Afriki, je leta 2008 s tem romanom opozoril nase. Druga roka je zgodba o nigerijski deklici v Veliki Britaniji. Knjiga je bila nominirana za ugledno literarno nagrado Costa Award, navdušila pa je kritike in bralce po vsem svetu. V ZDA je roman izšel z naslovom Čebelica.

© MMC RTV Slovenija 2013, vse pravice pridržane | pogoji sodelovanja 2013, vse pravice pridržane | pogoji sodelovanja DRUGA KARIERA (189.) - DANICA GUBERINIČ Ko košarkarska roka prime za pero. Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Naslov. Osrednja knjižnica Celje Muzejski trg 1a 3000 Celje Druga roka.

POVEZANE KNJIGE