Bela kot mleko, rdeča kot kri

Bela kot mleko, rdeča kot kri - Alessandro D'Avenia | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro D'Avenia
DIMENZIJA
10,71 MB
IME DATOTEKE
Bela kot mleko, rdeča kot kri.pdf
ISBN
5342616132951

OPIS

Leo je prav tak šestnajstletnik kakor drugi: rad preživlja čas na internetu, igra nogomet in je na skrivaj zaljubljen v Beatrice. Obiskuje klasično gimnazijo, kjer dobi novega profesorja za filozofijo, ki učencev ne uči le šolske snovi, ampak tudi, kako naj živijo polno. Ko Leo izve, da ima Beatrice levkemijo, se sooči s trpljenjem. Pogledati mora na dno samega sebe in preseči bolečino – odrasti.Bela kot mleko, rdeča kot kri je roman o življenju in smrti, o ljubezni in prijateljstvu, o sanjah in o tem, kako lahko sanje uresničimo. Poln je prizorov iz šolskih učilnic, z nogometnih tekem, dogodkov v povezavi z sms-i in s spletnimi stranmi. Hkrati pa je njegovo sporočilo globoko, kot je lahko globok le smisel življenja.Alessandro D’Avenia je mlad italijanski profesor književnosti in pisatelj. Pričujoči roman, pravo uspešnico, so navdihnili njegovi dijaki.Ta knjiga me je naučila iskati svoje sanje in iti naprej!SaraSanjač ima prav, knjige spreminjajo življenje oseb.LeonardoČrno na belem sem videl nekaj napak, ki jih delam kot oče; nekaj stavkov, ki sem jih tako sovražil, ko so mi jih povedali »ta stari«. Ganilo pa me je dejstvo, da smo tudi mi imeli ista čustva.Paolo, oče

Ravno takrat, ko se počutimo najrevnejše, nam življenje, kot mati, sešije najlepše oblačilo. Bela kot mleko, rdeča kot kri 1 Bela kot mleko, rdeča kot kri je roman o življenju in smrti, o ljubezni in prijateljstvu, o sanjah in o tem, kako lahko sanje uresničimo.

Romani Alessandra D'Avenie o mladih, o sanjah, kako jih uresničiti, o ljubezni, o življenju, o bolečini, o... Bela kot mleko, rdeča kot kri je roman o življenju in smrti, o ljubezni in prijateljstvu, o sanjah in o tem, kako lahko sanje uresničimo. Poln je prizorov iz šolskih učilnic, z nogometnih tekem, dogodkov v povezavi z sms-i in s spletnimi stranmi.

POVEZANE KNJIGE