Bali se veseli božiča

Bali se veseli božiča - Laurent Richard, Magdalena Richard | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laurent Richard, Magdalena Richard
DIMENZIJA
6,8 MB
IME DATOTEKE
Bali se veseli božiča.pdf
ISBN
8034185098612

OPIS

Bali je ljubek radoživ kužek z modrim noskom, ki je plašen in radoveden, predvsem pa prekipeva od energije in navdušenja. Živi z mamico in očkom, ima pa tudi babico in dedka ter veliko prijateljev. Prikupne zgodbice o Baliju obravnavajo prigode iz vsakdanjega življenja s katerimi se srečujejo tudi vsi otroci ( nestrpno pričakovanje božiča, vožnja s kolesom, večerno kopanje, spanje pri prijatelju), zato se bodo otroci z likom Balija z lahkoto poistovetili in ga vzljubili.Na koncu vsake zgodbice so tudi igre in dejavnosti, ki bodo otroke še dodatno motivirale in spodbujale k razmišljanju in raziskovanju.Nežne in zabavne zgodbe otroškega junaka tudi na RTV Slovenija!

040-467-739. Možen osebni prevzem v LJ - Rudnik.

Bali se veseli božiča. Bali je indonežanski otok smješten na najzapadnijem od Malih Sudnskih Otoka, koji se nalazi između Jave na zapadu i Lomboka na istoku. Predstavlja jednu od 33 državne provincija s pokrajinskim središtem u Denpasaru na jugu otoka.

POVEZANE KNJIGE