Arena smrti

Arena smrti - Suzanne Collins | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Suzanne Collins
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Arena smrti.pdf
ISBN
8745525580480

OPIS

Lahko pa si ogledajo tudi film, posnet po tem romanu, ki je izšel leta 2012. Prvi del trilogije Igre lakote je knjižna uspešnica, ki so jo samo v ZDA natisnili v več kot 26 milijonih izvodov in ima privržence po vsem svetu. Katnis ima 16 let in živi sama z materjo in mlajšo sestro v najsiromašnejšem okrožju Panema, ostanku nekdanjih Združenih držav Amerike. Igre lakote: Kruto maščevanje (v izvirniku angleško The Hunger Games: Catching Fire) je ameriški znanstvenofantastični pustolovski film iz leta 2013, posnet po distopičnem romanu Suzanne Collins, Kruto maščevanje.Film je nadaljevanje Iger lakot: Arena smrti in drugi del filmske serije Iger lakote, ki sta ga producirala Nina Jacobson in Jon Kilik skupaj z Lionsgatom. Igre lakote: Arena smrti.

Film / Pustolovščina, Združene države Amerike 150 min | IMDB: 7,2 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ V filmski adaptaciji knjižne uspešnice se preselimo v bližnjo prihodnost, kjer so lakota, suša in požari povzročili uničenje ZDA. Knjigo Arena smrti bi priporočila vsem tistim, ki radi berejo napete akcijsko-fantazijske pustolovščine. Lahko pa si ogledajo tudi film, posnet po tem romanu, ki je izšel leta 2012.

POVEZANE KNJIGE