Alef

Alef - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
3,6 MB
IME DATOTEKE
Alef.pdf
ISBN
6091042503418

OPIS

Spremenite svoje življenje, znova napišite svojo usodo."Naše življenje je nenehno potovanje vse od rojstva pa do smrti. Pokrajina se spreminja, mi se spreminjamo, potrebe postajajo drugačne, vlak pa gre naprej. Življenje je vlak, in ne postaja."V svojem najbolj osebnem romanu doslej se eden najbolj poznanih in prodajanih svetovnih avtorjev Paulo Coelho vrača z izrednim potovanjem do samospoznanja. Podobno kot glavni junak svoje največje knjige Alkimist se Paulo sooča z globokimi dvomi o svoji veri. V iskanju duhovne rasti in prerojenja se odloči, da bo začel od začetka: s potovanjem, raziskovanjem, da bi se znova povezal z ljudmi in pokrajino okrog sebe.Z namenom, da bi oživil svojo energijo in svojo strast, se odpravi na pot v Afriko nato Evropo in Azijo s čezsibirsko železnico. Proti pričakovanju sreča Hilal, nadarjeno mlado violonistko, žensko ki jo je ljubil že petsto let poprej.Z lepoto in navdihom nas Alef vabi, da znova premislimo o svojem življenjskem potovanju; smo tam, kjer si želimo biti; mar delamo to, kar bi radi delali?

Personality [edit | edit source] Alef is Nabla's cousin. He has a big ego and thinks he is more matured than his cousin.

Alef usually means "zero". Personality [edit | edit source] Alef is Nabla's cousin.

POVEZANE KNJIGE