Življenjska zgodba Širdi Sai Babe

Življenjska zgodba Širdi Sai Babe - Ammula Sambasiva Rao | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ammula Sambasiva Rao
DIMENZIJA
11,60 MB
IME DATOTEKE
Življenjska zgodba Širdi Sai Babe.pdf
ISBN
9778827316306

OPIS

Knjiga Življenje Širdi Sai Babe opisuje Babove božanske igre (lile), njegovo veličino in nauke. Namenjena je branju z občutkom predanosti, kajti Sai Babovi nauki so pravzaprav načela iz Ved. Baba je vse velike nauke iz svetih spisov pripovedoval v obliki zgodb, katerih bistvo so lahko doumeli tudi laiki. Njegovo življenje je za nas duhovni zakon.Če se človek loti branja pričujoče knjige z občutkom predanosti in z namenom lajšanja ter razreševanja posvetnih težav, bo ta cilj dosegel skladno s stopnjo svoje predanosti. Če se obrednega branja ne loteva zaradi materialnih koristi, temveč zaradi duhovnega napredka, je to dejanje oblika božanskega zdravila. Sai Baba, ki je utelešenje ljubezni, naj bralcem podari mir in srečo ter jih obvaruje vsega hudega. Sai naj jim daruje spojitev z bogom (sadgati).Knjigo Življenje Širdi Sai Babe je avtor Ammula Sambasiva Rao prvotno napisal v teluščini, nato pa jo je Thota Bhaskara Rao prevedel v angleščino. Ukvarja se s podrobnostmi iz življenja Širdi Sai Babe vse od njegovega rojstva do trenutka, ko je dosegel samadhi. Avtor razlaga Saijevo filozofijo (Sai tatvo) v obliki preproste pripovedi, pomešane z zanimivimi anekdotami iz življenja Saijevih devotijev.

Z njim želimo bralcem omogočiti, da v domači besedi prebirajo dragocene nauke Sathya Sai Babe in jim predstaviti dejavnosti, ki potekajo tako v Sathya Sai organizaciji Slovenije kot tudi v Svetovni Sathya Sai organizaciji. ZAVOD ZA ŠIRJENJE ZAVESTI ŠRI ŠIRDI SAI, Begunje na Gorenjskem - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Naša biografija Muhammaduja Buharija vam pove dejstva o njegovi zgodbi o otroštvu, zgodnjem življenju, starših, družini, ženah, otrocih, življenjskem slogu, neto vrednosti Smrt Sai Babe je razžalostila Indijce, pa tudi na milijone njegovih privržencev po vsem svetu, k so ga slavili kot "živeče božanstvo". Vlada južne indijske države Andhra Pradesh, kjer se je Sai Baba rodil, je razglasila štiri dneve žalovanja, oglasil pa se je tudi indijski premier Manmohan Singh.

- Mengeš : Bird Publisher, 2010. - 212 str.

POVEZANE KNJIGE