Živali

Živali Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,27 MB
IME DATOTEKE
Živali.pdf
ISBN
4071715401780

OPIS

Nauči se več kot 100 zabavnih besed. Barvna knjiga s prvimi besedami in slikami, ki omogoča zabavno učenje o živalih.S pomočjo knjige bodo vaši najmlajši osvojili novo znanje, se naučili prvih besed, ter obogatili besedni zaklad.

Za lažjo organizacijo dela in omejitev števila ljudi, na kliniki sprejemamo le predhodno naročene stranke, razen v primerih urgentnih stanj. Navodila za naročanje najdete spodaj. živali se ne premika z gospodarstva, razen neposredno v klavnico v služnostno klanje za lastno domačo porabo.

Živali so evkarionti, z izjemo skupine Myxozoa mnogocelični organizmi, kar jih loči od bakterij in večine protistov.So heterotrofi, po čemer se razlikujejo od rastlin in alg.Z načinom prehranjevanja je povezana sposobnost premikanja, ki jo imajo skoraj vse živali v vsaj enem stadiju življenjskega kroga, in natančnejša telesna zgradba (posebej prebavnega sistema). Piškotki vam omogočajo npr. ogled videoposnetkov živali, spremljanje spletnih kamer, novic, načrtovanje obiska in še mnogo drugega.

POVEZANE KNJIGE