Teža metulja

Teža metulja - Erri De Luca | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erri De Luca
DIMENZIJA
8,40 MB
IME DATOTEKE
Teža metulja.pdf
ISBN
3190814743968

OPIS

Zgodba o belem metulju, ki se spreletava med rogovjem gamsjega kralja in puškinim kopitom samotnega divjega lovca, ter o njunem usodnem dvoboju, v katerem se bolj kot o njuni usodi odloča o resnici njunih življenj.Ponoči je pod streho vejevja dvigal gobec k nebesnemu svodu, melišču osvetljenega kamenja. Z razprtimi očmi in s kadečim se dihom je strmel v zvezde, v katerih ljudje vidijo obrise živali, orla, medveda, škorpijona, bika.

akronim vaše knjižnice in Teža metulja Avtor: Erri De Luca Zgodba o belem metulju, ki se spreletava med rogovjem gamsjega kralja in puškinim kopitom samotnega divjega lovca, ter o njunem usodnem dvoboju, v katerem se bolj kot o njuni usodi odloča o resnici njunih življenj. T elo metulja je sestavljeno iz členov, ki tvorijo ogrodje, v katerem so organi. Telo je sestavljeno iz glave, oprsja in zadka.

Ena izmed študij je pokazala tudi, da ženske, ki so redno na različnih dietah lahko izgubijo menstruacijo ali imajo manj menstruacij. teža: 117 g; nosilnost: 14 kN; razpon: 24 - 41 mm Dmm-ove patentirane TripleGrip zareze so rezultat obsežnih raziskav dejavnikov ki povečajo trenje med kontaktno površino skale in metulja. To trenje je povečano s strojno obdelavo surovega aluminija in dodatnimi zarezami, na razširjenih površinah glave metulja. Teža spodnjega dela pasu med 750 do 840g Teža prsnega dela pasu do 500g Premer prsnega dela pasu širše nastavljiv 100-140cm (možna montaža nad zaščitno ...

POVEZANE KNJIGE