Snidenje

Snidenje - L. J. Smith | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
L. J. Smith
DIMENZIJA
5,54 MB
IME DATOTEKE
Snidenje.pdf
ISBN
9769587248838

OPIS

Elena v tretjem delu Vampirkinega dnevnika umre, tako kot lahko umrejo le mladi vampirji. A v Bonniejinih sanjah se pojavi njen glas, jasen in čit. Sporoča, da Fell"s Church čaka nov val nasilja, največje zlo doslej, ki ga bodo lahko ustavili le s Stefanovo pomočjo. Tako se vampirski trio s prijatelji znova znajde v boju proti silam Starih. Samo njihove posebne Moči, prekanjenost in zavezništvo bodo lahko prinesli mir v Fell"s Church ter morda rešili prebivalce pred strašno pogubo.Zbirka Vampirkin dnevnik sledi življenju Elene Gilbert in njeni ljubezni do več stoletij starega vampirja Stefana Salvatoreja. Skupaj z njegovim bratom Damonom se uprejo starodavnemu zlu, a se ne zavedajo, da so s tem zapečatili svoja življenja.Knjižna zbirka Vampirkin dnevnik je po vsem svetu požela izjemen uspeh, zato je bila leta 2009 po knjižni predlogi posneta tudi televizijska serija, ki je dosegla največjo gledanost med serijami ameriške ITV2. Prav tako je bila predlagana za več filmskih nominacij, prejela pa je nagrado People’s Choice Award in Teen Choice Award.

stoletja je omenjalo posmrtno življenje, nekateri pa so zgolj nosili delček upanja na ponovno snidenje,« je pojasnil avtor raziskave dr. Eric Tourigny.

stoletja so lastniki na nagrobnikih izrazili prepričanje, da se bodo s svojimi ljubljenčki zagotovo ponovno srečali,« je še dodal. Veselo snidenje Slončkov. Kako smo se pri slončkih razveselili drug drugega, vzgojiteljice otrok in otroci vzgojiteljic.

POVEZANE KNJIGE