Služabnica, čarovnica in kruta kraljica

Služabnica, čarovnica in kruta kraljica - Terry Deary | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Terry Deary
DIMENZIJA
4,81 MB
IME DATOTEKE
Služabnica, čarovnica in kruta kraljica.pdf
ISBN
2695935103605

OPIS

Vsi se bojijo Krvave Marije - kraljice, ki sežiga svoje sovražnike na grmadah!Lord Scuggate se pripravlja na njen obisk tako, da izbira žrtve. Toda ko izbere modro starko, odkrije, da je napravil veliko napako …O Evropskih zgodbah:So napete, zabavne zgodbe, ki temeljijo na zgodovinskih dogodkih.

Tudi Alica zaradi nje skoraj izgubi glavo. Kraljica Src je preobčutljiva, v resnici slabotna, brez svoje volje in izredno zahtevna. „Kraljica ima malo vremena za sebe i nema vremena da razgazi cipele, tako da je ovo ima smisla, naročito što nosimo isti broj", piše Keli.

Kraljica Src je klasična zlobnica iz risanke Alica v Čudežni deželi, kjer hoče za vsako malenkost vsem sneti glavo, ima nenormalne zahteve in se obnaša kot majhen otrok. Tudi Alica zaradi nje skoraj izgubi glavo.

POVEZANE KNJIGE